Marvin Mulder

“Ik krijg ontzettend veel energie van samen progressie boeken”

Marvin is een spontane en energieke Finance Consultant. Hij wordt vaak omschreven als empathisch en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan. Met een Master degree in Accounting & Control begon hij zijn carrière in de audit bij een big 4. Hij kwam er echter al snel achter dat zijn hart meer lag bij het helpen van ondernemingen, om zo waarde toe te voegen en hen echt vooruit te helpen. Marvin woont samen met zijn vriendin nu bijna twee jaar op Curaçao. Hij is vaak in de sportschool te vinden, maar kan ook genieten van een goed boek of lekker eten met goed gezelschap. Daarnaast is hij gefascineerd door al het moois dat de wereld te bieden heeft en verkent hij tijdens vakanties graag zoveel mogelijk verschillende landen. 

Meet the team!

Jill Sheree Kauw

"Mijn passie ligt bij het aanpakken van uitdagende vraagstukken 
en het streven naar oplossingen die het verschil maken."

Jill is geboren en getogen op Curaçao. Na afronding van haar bachelor in Fiscale Economie is, heeft zij direct stappen gemaakt in haar professionele carrière bij de Belastingdienst (SBAB). Hier heeft ze vijf jaar lang bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan en diverse interne opleidingen afgerond. Na een leuke en vooral leerzame periode bij SBAB is ze vanaf 2023 het UCC-avontuur aangegaan met als doel om bedrijven op het eiland te helpen met haar ervaring, kennis en kunde. Na het werk is ze vaak te vinden bij familie en vrienden, waar genieten van lekker eten en gezelligheid een absolute prioriteit is.

Meet the team!

Alex Buis

“Ik heb een warm hart voor de eilanden en de inwoners 
en wil graag wat terugdoen qua kennis en kunde”

Alex is woonachtig geweest op Sint Maarten en is daar ook zijn loopbaan gestart in de audit bij een big 4. Na zijn vertrek richting Nederland om de RA-studie af te ronden, hebben de eilanden hem nooit losgelaten. Hij is sinds 2016 actief met verschillende type finance dienstverlening op de eilanden. ‘Helpen’ is altijd het uitgangspunt bij de benadering van organisaties. Of het nu gaat om ‘day-to-day’ vraagstukken of complexe uitdagingen naar de toekomst. In zijn vrije tijd besteedt Alex tijd aan wielrennen, zwemmen en golf. Daarnaast ontdekt hij graag alle natuur en cultuur over de hele wereld.

Meet the team!
#replace title#